Fijne liedjes, teksten- & partiturenboekje en uitgewerkte vieringen

Aan de grote tafel

 

Audio-cd

Back to basics! Bij deze eerstecommunie-cd ligt de nadruk op de eenvoud van de melodie. Een heel bewuste keuze. De arrangementen staan helemaal ten dienste van de melodie. Het resultaat zijn supermakkelijk (mee) te zingen liedjes. Wedden dat je ze niet meer uit je hoofd krijgt?!!
Bekijk hoe deze cd tot stand kwam.teksten: Moniek Vermeulen
muziek: Mart Heijmans (NL)
zang: Christine & Ilse Vaerendonck
extra stemmen: Myrthe Van Steenlandt en Johan Maes

Wil je graag meerdere legale exemplaren van deze cd (voor medewerkers en/of communicantjes)? Bij bestellingen vanaf 5 ex. van deze cd wordt automatisch 25% korting toegekend! (De korting wordt op de definitieve facuur verrekend.)

17.95 euro


Teksten- en partiturenboekje

Om kinderen de liedjes makkelijk aan te leren!

Bevat:
- alle liedjesteksten
- zanglijnen op notenbalk
- alle begeleidingsakkoorden
- gitaartabs
- extra: alle teksten op 2 kopieerbladen!

 

5.25 euro

 

Compleet uitgewerkte viering

Evangelie: Van broodjes en van visjes (naar Lucas 9: 10-17)

De teksten van deze viering (geschreven door Erik Dassonneville) zijn volkomen op kindermaat geschreven, aangepast aan het thema van de cd. Wie zo'n uitgewerkte viering koopt, verkrijgt meteen ook een kopieerlicentie, zodat je de teksten voor je eerstecommunieviering mag kopiëren.
Bovendien is elke viering zo gelay-out dat de bladen enkel gefotokopieerd hoeven te worden. Doormidden gevouwen vormen ze een kant-en-klaar, gepagineerd boekje op het handige A5-formaat (=halve A4)!
Mét tips en suggesties om aan de slag te gaan.

15.00 euro

 

Viering met naamopgave en kruisbetekenis

Evangelie: naar Lukas 2:25-35: ‘Hoe heet jullie kindje?’

De teksten van deze viering met naamopgave (geschreven door Erik Dassonneville) zijn volkomen op kindermaat geschreven, aangepast aan het thema van de cd. Wie zo'n viering koopt, verkrijgt meteen ook een kopieerlicentie, zodat je de teksten voor je viering mag kopiëren.
Bovendien is elke viering zo gelay-out dat de bladen enkel gefotokopieerd hoeven te worden. Doormidden gevouwen vormen ze een kant-en-klaar, gepagineerd boekje op het handige A5-formaat (=halve A4)!

12.50 euro

 

ontvang onze nieuwsbrief


tip!

Neem hierbij nog het werkboekje Met Juul in de Wolken!, en je beschikt over een compleet, kant-en-klaar eerstecommuniepakket!
Ik heb de ruwe mix van 'Aan de grote tafel' al verschillende keren beluisterd. Ik ben er nu al zeker van dat mijn kinderen wild enthousiast zullen zijn als ze deze mooie en voor hun begrijpbare teksten zullen horen. Ook de swingende melodieën zijn SUPER. Alvast een dikke, dikke proficiat aan de hele ploeg voor het reeds geleverde werk. Ook een enorm grote DANK U WEL. Jullie kunnen zich niet voorstellen wat een grote hulp jullie werk is bij de voorbereiding van de eerste communie.
- Agnes Van Belle


Extra!

Gratis herinneringskaart (oorkonde)


Posterset 'Eucharistie'

Posterset met het verloop van de eucharistieviering. Met praktische en didactische tips voor de begeleider en kopieerbladen voor de leerlingen.
Ideaal als aanloop naar de Eerste Communie én ook bruikbaar voor het eerste en tweede leerjaar!
[lees meer]

Feestbeestje!

Dit speelse pakket
(6-8 jaar) bevat een kopieermap en een liedjes-cd met muzische activiteiten rond de kerkelijke feestdagen.
[lees meer en luister]