Voor wie graag creatief bezig is

Bruis!

 

Met boeken moet je voorzichtig en zorgvuldig omgaan. Zorg dat er geen ezelsoren in komen en dat je niet per ongeluk op je boek gaat zitten waardoor het kreukt of verscheurt. Nooit knippen in een boek en er al helemaal niet in schrijven of tekenen!

Ja daaaaag!
Zo gaan we met het boek ‘Bruis!’ van Frank Pollet en Gitte Vancoillie dus niet om!
Als je dit boek in handen krijgt, zorg dan maar dat je schaar, lijm en kleurpotloden bij de hand hebt.
Want in ‘Bruis!’ mag alles wat normaal niet mag.Frank en Gitte, de bedenkers van het leuke boek, vinden dat iedereen een dichter of een tekenaar is. Eigenlijk lijken dichten en tekenen heel erg op elkaar, dus welk van de twee je ook het leukst vindt, met dit boek zit je altijd goed.
Tof, hè? Kun je dus allebei tegelijk zijn. Als je met ‘Bruis!’ aan de slag gaat, ben je zeker allebei tegelijk. Het boek staat vol leuke verzinsels, goed bedachte gedichten en grappige en kleurrijke tekeningen. Het zijn voorbeelden, waarmee je op volgende pagina’s zelf aan de slag gaat. Niet door netjes te schrijven in je mooiste handschrift, welnee! Juist door te knippen in het boek en plaatjes bij de juiste open plekken in het gedicht te plakken. Of door letters met elkaar te verbinden, met lippenstift te kliederen en foto’s in te plakken.

14.00 euro
Nog meer zien?


ontvang onze nieuwsbrief