Fijne liedjes, teksten- & partiturenboekje en uitgewerkte vieringen

S.A.M.E.N.

 

Pakket met GRATIS boekje met extra tips!

 
Dit pakket bestaat uit alle hieronder aangeboden losse uitgaven: liedjes-cd + teksten- en partiturenboekje + compleet uitgewerkte viering + viering met naamopgave, maar bevat ook GRATIS een niet apart verkrijgbaar BOEKJE MET EXTRA TIPS!
Nu verkrijgbaar
49.99 euro


Liedjes-cd

De cd bevat 10 nieuwe liedjes - traditionals voorzien van passende tekst en nieuw arrangement. Gitaar is de basis van de liedjes. Ideaal om de liedjes zelf te begeleiden!

Uitgeverij EFD · S.A.M.E.N. (liedjes voor het vormsel)


Teksten: Frank Pollet
Zang: Martijn Storme en Myrthe Van Steenlandt (Scala)
Arrangementen: Marino Pollet
+ Doedelzak: Dirk Van der Speeten (Muziekclub 't Ey)

Wil je graag meerdere legale exemplaren van deze cd (voor medewerkers en/of communicantjes)? Bij bestellingen vanaf 5 ex. van deze cd wordt automatisch 25% korting toegekend! (De korting wordt op de definitieve facuur verrekend.)

Nu verkrijgbaar
18.50 euro


Teksten- en partiturenboekje

 

Om kinderen de liedjes makkelijk aan te leren!

Bevat:
- alle liedjesteksten
- zanglijnen op notenbalk
- alle begeleidingsakkoorden
- gitaartabs!
- 2 aparte kopieerbladen met alle liedjeskteksten!

Nu verkrijgbaar
5.95 euro


Compleet uitgewerkte viering

 

De teksten van deze viering zijn volkomen op kindermaat geschreven, aangepast aan het thema van de cd. Wie zo'n uitgewerkte viering koopt, verkrijgt meteen ook een kopieerlicentie, zodat je de teksten voor je vormselviering mag kopiëren. Bovendien is elke viering zo gelay-out dat de bladen enkel gefotokopieerd hoeven te worden. Doormidden gevouwen vormen ze een kant-en-klaar, gepagineerd boekje op het handige A5-formaat (=halve A4)!
Auteur: Inge Geldmeyer

Nu verkrijgbaar
15.00 euro


Viering met naamopgave en kruisbetekenis

 

De teksten van deze viering met naamopgave zijn volkomen op kindermaat geschreven, aangepast aan het thema van de cd. Wie zo'n viering koopt, verkrijgt meteen ook een kopieerlicentie, zodat je de teksten voor je viering mag kopiëren.
Bovendien is elke viering zo gelay-out dat de bladen enkel gefotokopieerd hoeven te worden. Doormidden gevouwen vormen ze een kant-en-klaar, gepagineerd boekje op het handige A5-formaat (=halve A4)!
Auteur: Inge Geldmeyer

Nu verkrijgbaar
12.50 euro


 ontvang onze nieuwsbrief

 

Cool werkboekje!

Werkboekje voor Vormsel
De methode is ingedeeld in 5 aanbevolen en 3 optionele bijeenkomsten. Bij ieder hoofdstukje (bijeenkomst) is een aantal (speur)opdrachten voorzien die de vormeling thuis (samen met de ouders, meter, peter of grootouders) mag uitvoeren, al vormt dit geen noodzaak of verplichting. Het is echter mooi meegenomen mocht dat wel kunnen. Zo maken ouders immers duidelijk waarom ze graag de kinderen hun spoor laten volgen.
[lees meer]

 

Kwartet voor het Vormsel

 

Creatief met Bijbelverhalen

7 verhalen uit het Oude Testament én aanzetten om na te denken over de inhoud. Dit gebeurt a.d.h.v. gevarieerde en speelse denk-, praat-, schrijf- en doeopdrachten die aansluiten bij de leef- en belevingswereld van de kinderen.