Fijne liedjes, teksten- & partiturenboekje en uitgewerkte viering

Vaar het leven in!

 

Audio-cdmuziek: Fio Van Staanlandt
teksten van Kris Broos, Griet Bogaert, Johan Van Daele, Veronique Vitulo, René De Decker.
zang: Griet Bogaert, Pol Van De Perre
koor: Karolien, Wim, Dominique, Stefanie.

Wil je graag meerdere legale exemplaren van deze cd (voor medewerkers en/of vormelingen)? Bij bestellingen vanaf 5 ex. van deze cd wordt automatisch 25% korting toegekend! (De korting wordt op de definitieve facuur verrekend.)

17.50 euro


Teksten- en partiturenboekje

Om kinderen de liedjes makkelijk aan te leren!

Bevat:

- alle liedjesteksten
- zanglijnen op notenbalk
- alle begeleidingsakkoorden


5.25 euro


Compleet uitgewerkte viering

De teksten van deze viering zijn volkomen op kindermaat geschreven, aangepast aan het thema van de cd. Wie zo'n uitgewerkte viering koopt, verkrijgt meteen ook een kopieerlicentie, zodat je de teksten voor je vormselviering mag kopiëren.
Bovendien is elke viering zo gelay-out dat de bladen enkel gefotokopieerd hoeven te worden. Doormidden gevouwen vormen ze een kant-en-klaar, gepagineerd boekje op het handige A5-formaat (=halve A4)!
En om je helemáál in de watten te leggen, schenken wij je bij de aankoop van een uitgewerkte viering een GRATIS brochuurtje met tips en suggesties om aan de slag te gaan.

15.00 euro


Bookmark and Share
ontvang onze nieuwsbrief

 

Cool werkboekje!

Werkboekje voor Vormsel
De methode is ingedeeld in 5 aanbevolen en 3 optionele bijeenkomsten. Bij ieder hoofdstukje (bijeenkomst) is een aantal (speur)opdrachten voorzien die de vormeling thuis (samen met de ouders, meter, peter of grootouders) mag uitvoeren, al vormt dit geen noodzaak of verplichting. Het is echter mooi meegenomen mocht dat wel kunnen. Zo maken ouders immers duidelijk waarom ze graag de kinderen hun spoor laten volgen.
[lees meer]


extra!

Gratis herinneringskaart (oorkonde)

 

Ik ben blij jullie eens te kunnen meedelen ,dat ik een bijzonder grote steun vind in jullie werk! Want na al die jaren is het niet zo evident om alleen alles uit te werken; alvast langs deze weg ,een duwtje in de rug voor al jullie medewerkers!
Nadia C., WetterenKwartet voor het Vormsel

 

Creatief met Bijbelverhalen

7 verhalen uit het Oude Testament én aanzetten om na te denken over de inhoud. Dit gebeurt a.d.h.v. gevarieerde en speelse denk-, praat-, schrijf- en doeopdrachten die aansluiten bij de leef- en belevingswereld van de kinderen.