Fijne liedjes, teksten- & partiturenboekje en uitgewerkte viering

Ik geef Je mijn woord

 

Audio-cd


muziek: Fio Van Staanlandt
teksten van Kris Broos, Griet Bogaert, Johan Van Daele, Veronique Vitulo, René De Decker
zang: Griet Bogaert, Pol Van De Perre, Eline De Munck
koor: Wim, Eline, Inez, Stephanie

Wil je graag meerdere legale exemplaren van deze cd (voor medewerkers en/of vormelingen)? Bij bestellingen vanaf 5 ex. van deze cd wordt automatisch 25% korting toegekend! (De korting wordt op de definitieve facuur verrekend.)

17.50 euro


Teksten- en partiturenboekje

Om kinderen de liedjes makkelijk aan te leren!

Bevat:

- alle liedjesteksten
- zanglijnen op notenbalk
- alle begeleidingsakkoorden


5.25 euro


Compleet uitgewerkte viering

Evangelie: vrij

De teksten van deze viering zijn volkomen op kindermaat geschreven, aangepast aan het thema van de cd. Wie zo'n uitgewerkte viering koopt, verkrijgt meteen ook een kopieerlicentie, zodat je de teksten voor je vormselviering mag kopiëren.
Bovendien is elke viering zo gelay-out dat de bladen enkel gefotokopieerd hoeven te worden. Doormidden gevouwen vormen ze een kant-en-klaar, gepagineerd boekje op het handige A5-formaat (=halve A4)!
En om je helemáál in de watten te leggen, schenken wij je bij de aankoop van een uitgewerkte viering een GRATIS brochuurtje met tips en suggesties om aan de slag te gaan.

15.00 euro


Bookmark and Share
ontvang onze nieuwsbrief

 

Cool werkboekje!

Werkboekje voor Vormsel
De methode is ingedeeld in 5 aanbevolen en 3 optionele bijeenkomsten. Bij ieder hoofdstukje (bijeenkomst) is een aantal (speur)opdrachten voorzien die de vormeling thuis (samen met de ouders, meter, peter of grootouders) mag uitvoeren, al vormt dit geen noodzaak of verplichting. Het is echter mooi meegenomen mocht dat wel kunnen. Zo maken ouders immers duidelijk waarom ze graag de kinderen hun spoor laten volgen.
[lees meer]


Wat anderen zeggen...

De vormheer was vol lof over het intredelied 'in het voetspoor van de Heer'. Ook uit de cd 'ik geef je mijn woord'. Hij vond het zo'n mooi lied! "Als je ooit een tekst van een lied boven je bed hangt, zou het deze moeten zijn!" zei hij.
Een pluim dus voor jullie!
Rita Van Gool, Kampenhout

 

Wat ons telkens boeit is de originaliteit van de vieringen en vooral ook van de liedjes die bij de kinderen heel goed in de smaak vallen, die vlot aan te leren zijn en die bovendien met onze live muzikant enorm feestelijk zijn. Je ziet kinderen ontspannen, openbloeien naarmate er meer liedjes gezongen worden. Het swingt de pan uit. Dat is niet alleen leuk voor onze lieve kids, maar ook voor alle ouders, broers en zussen en de rest van de familie. Iedereen is apetrots.
Jacqy V. C.


Kwartet voor het Vormsel

 

Creatief met Bijbelverhalen

7 verhalen uit het Oude Testament én aanzetten om na te denken over de inhoud. Dit gebeurt a.d.h.v. gevarieerde en speelse denk-, praat-, schrijf- en doeopdrachten die aansluiten bij de leef- en belevingswereld van de kinderen.