Fijne liedjes, teksten- & partiturenboekje en uitgewerkte viering

Ik ben een zonnetje!

 

Audio-cd


teksten: Moniek Vermeulen
(behalve 'Vol zonneschijn': Frank Pollet)
muziek: Wim De Baere
zang: Shelsea, Karolien en Wim


Wil je graag meerdere legale exemplaren van deze cd (voor medewerkers en/of communicantjes)? Bij bestellingen vanaf 5 ex. van deze cd wordt automatisch 25% korting toegekend! (De korting wordt op de definitieve facuur verrekend.)

17.50 euro


Teksten- en partiturenboekje

Om kinderen de liedjes makkelijk aan te leren!

Bevat:

- alle liedjesteksten
- zanglijnen op notenbalk
- alle begeleidingsakkoorden

5.25 euro


Compleet uitgewerkte viering

Evangelie: Het verhaal over Jezus, de kindervriend.

De teksten van deze viering zijn volkomen op kindermaat geschreven, aangepast aan het thema van de cd. Wie zo'n uitgewerkte viering koopt, verkrijgt meteen ook een kopieerlicentie, zodat je de teksten voor je eerstecommunieviering mag kopiëren.
Bovendien is elke viering zo gelay-out dat de bladen enkel gefotokopieerd hoeven te worden. Doormidden gevouwen vormen ze een kant-en-klaar, gepagineerd boekje op het handige A5-formaat (=halve A4)!
En om je helemáál in de watten te leggen, schenken wij je bij de aankoop van een uitgewerkte viering een GRATIS brochuurtje met tips en suggesties om aan de slag te gaan.

15.00 euroontvang onze nieuwsbrief

tip!


Neem hierbij nog het werkboekje Met Juul in de Wolken!, en je beschikt over een compleet, kant-en-klaar eerstecommunie-pakket!

 

extra!


Gratis herinneringskaart (oorkonde)

 

reactie


Het weer viel verschrikkelijk erg tegen. Maar toch kon dit onze dag niet verpesten. Met zo'n zonnige viering die we hadden....
De viering is fantastisch verlopen. Zoals ik reeds eerder vermeld heb...in de kerk scheen wel degelijk de zon. De kinderen hebben zeer enthousiast meegedaan. Ze vonden het toffe liedjes om te zingen. Ze waren allemaal even goed en tof om te zingen.
Ik wil nog even vermelden dat ik enorm blij ben met jullie cd's. Ik heb ze al allemaal gekocht en gebruikt.
Cindy S.