Fijne liedjes, teksten- & partiturenboekje en uitgewerkte vieringen

Hand in hand

 

 

Pakket met GRATIS boekje met extra tips!


Dit pakket bestaat uit alle hieronder aangeboden losse uitgaven: audio-cd + teksten- en partiturenboekje + compleet uitgewerkte viering + viering met naamopgave, maar bevat ook GRATIS een niet apart verkrijgbaar BOEKJE MET EXTRA TIPS!

 
49.99 euro


Audio-cd


teksten: Moniek Vermeulen | muziek + alle instrumenten: Ikenna Okegwo (Munchen)
zang: Myrthe Van Steenlandt | extra stemmen: Hadewich en Lenka

Wil je graag meerdere legale exemplaren van deze cd (voor medewerkers en/of communicantjes)? Bij bestellingen vanaf 5 ex. van deze cd wordt automatisch 25% korting toegekend! (De korting wordt op de definitieve factuur verrekend.)

 
17.95 euro


Teksten- en partiturenboekje met kopieerbladen

Om kinderen de liedjes makkelijk aan te leren!
Bevat:
- alle liedjesteksten
- zanglijnen op notenbalk
- alle begeleidingsakkoorden
- mét gitaartabs!
- 2 aparte kopieerbladen met alle liedjeskteksten!
 
5.95 euro


Compleet uitgewerkte viering

Evangelie (naar Lc. 10, 25-37) De Samaritaan ziet de jood liggen en hij krijgt medelijden.
De teksten van deze viering zijn volkomen op kindermaat geschreven, aangepast aan het thema van de cd. Wie zo'n uitgewerkte viering koopt, verkrijgt meteen ook een kopieerlicentie, zodat je de teksten voor je eerstecommunie-viering mag kopiëren.
Bovendien is elke viering zo gelay-out dat de bladen enkel gefotokopieerd hoeven te worden. Doormidden gevouwen vormen ze een kant-en-klaar, gepagineerd boekje op het handige A5-formaat (=halve A4)!
Auteur: Moniek Vermeulen
 
15.00 euroViering met naamopgave

Evangelie: (naar Marcus 1, 16-20 en 3, 13-19, ook: Matteüs 4, 18-22; Lucas 5, 1-11; Johannes 1, 35-39) Hoe Jezus mensen bij hun naam roept om Hem te volgen.

De teksten van deze viering met naamopgave zijn volkomen op kindermaat geschreven, aangepast aan het thema van de cd. Wie zo'n viering koopt, verkrijgt meteen ook een kopieerlicentie, zodat je de teksten voor je viering mag kopiëren.
Bovendien is elke viering zo gelay-out dat de bladen enkel gefotokopieerd hoeven te worden. Doormidden gevouwen vormen ze een kant-en-klaar, gepagineerd boekje op het handige A5-formaat (=halve A4)!
Auteur: Moniek Vermeulen

 
12.50 euro
ontvang onze nieuwsbrief

 

EC-werkboekje - topper!

Neem hierbij nog het werkboekje Met Juul in de Wolken!, en je beschikt over een compleet, kant-en-klaar eerstecommuniepakket!

 

Ieder jaar gebruiken wij jullie Cd en misvieringen. Deze zijn écht goed. We krijgen steeds veel complimenten van de ouders dat het hele mooie vieringen zijn. Dit dankzij jullie. Bedankt!
[Katrien De Belser, 2de leerjaar Vrije Basisschool Grasheide]

 

Dag Moniek, Ik wou je een dikke pluim sturen voor jouw EC-viering 'Hand in hand'. We vonden het zelf een mooie viering en we kregen ook van de ouders lovende commentaar! We hadden jou moeten uitnodigen ; dan kon je het eens meemaken. Het thema 'hand in hand' is heel waardevol voor een E C-viering ; samen op weg naar... en ook samen met Jezus! De kinderen zongen flink mee met de vrolijke liedjes. Het was tof dat we de liedjes konden zingen met bijpassende gebaren. Bedankt omdat je jouw talenten gebruikt om jonge kinderen tot geloof te brengen!
Het ga je goed!
groeten Karin

[Karin De Wael, 1ste leerjaar, Sinaai]


Gratis printboek!

Dit GRATIS! te downloaden printboek biedt je toffe suggesties voor een  super eerstecommunie-voorbereiding.
Een kruisteken maken, het Onze Vader bidden, een hostie krijgen, delen, de parochiegemeenschap, de kerk, het brood, de kelk met wijn, Het Laatste Avondmaal...

Stapperdestap!

Samen als een vriendengroep op weg naar de eerste communie? Dan is een gezelschapsspel zeker op zijn plaats! Stapperdestap! is een opdrachtenspel. Wanneer de kinderen in een bepaald vak op het spelbord staan, dienen ze een opdracht uit te voeren.
Sommige opdrachten sluiten inhoudelijk aan bij de voorbereiding op de eerste communie, andere zijn heel algemeen of ludiek. Leerzame fun, dus!

Posterset 'Eucharistie'

Posterset met het verloop van de eucharistieviering. Met praktische en didactische tips voor de begeleider en kopieerbladen voor de leerlingen.
Ideaal als aanloop naar de Eerste Communie én ook bruikbaar voor het eerste en tweede leerjaar!
[lees meer]

Feestbeestje!

Dit speelse pakket
(6-8 jaar) bevat een kopieermap en een liedjes-cd met muzische activiteiten rond de kerkelijke feestdagen.
[lees meer en luister]