Fijne liedjes, teksten- & partiturenboekje

Ik zing voor Jezus!

 

Audio-cd

muziek: Fio Van Staanlandt
teksten: Griet Bogaert, Johan Van Daele.
zang: Griet Bogaert, Pol Van De Perre.
koor: Candice, Joachim, Katrien, Liesbeth, Tessy, Wim.

Wil je graag meerdere legale exemplaren van deze cd (voor medewerkers en/of communicantjes)? Bij bestellingen vanaf 5 ex. van deze cd wordt automatisch 25% korting toegekend! (De korting wordt op de definitieve facuur verrekend.)

17.50 euro


Teksten- en partiturenboekje

Om kinderen de liedjes makkelijk aan te leren!

Bevat:

- alle liedjesteksten
- zanglijnen op notenbalk
- alle begeleidingsakkoorden

5.25 euroReportage op BDTV (Brabants Dagblad TV, Nederland) op 25 maart 2009, met op de achtergrond en op het einde 'Mee in de grote kring' van de cd 'Ik zing voor Jezus!'

 

Stapperdestap!

Samen als een vriendengroep op weg naar de eerste communie? Dan is een gezelschapsspel zeker op zijn plaats! Stapperdestap! is een opdrachtenspel. Wanneer de kinderen in een bepaald vak op het spelbord staan, dienen ze een opdracht uit te voeren.
Sommige opdrachten sluiten inhoudelijk aan bij de voorbereiding op de eerste communie, andere zijn heel algemeen of ludiek. Leerzame fun, dus!

 

ontvang onze nieuwsbrief

 

EC-werkboekje - topper!

Neem hierbij nog het werkboekje Met Juul in de Wolken!, en je beschikt over een compleet, kant-en-klaar eerstecommuniepakket!

 

Gratis printboek!

Dit GRATIS! te downloaden printboek biedt je toffe suggesties voor een  super eerstecommunie-voorbereiding.
Een kruisteken maken, het Onze Vader bidden, een hostie krijgen, delen, de parochiegemeenschap, de kerk, het brood, de kelk met wijn, Het Laatste Avondmaal...

Extra!

Gratis herinneringskaart (oorkonde)

 

reactie


Jullie cd's zijn echt een schot in de roos als je een muzikaal sterke viering wil met zowel een leuk en tof ritme en ook sterke teksten. Ik ben in ieder geval heel blij dat ik ze nu reeds twee jaar op rij kan gebruiken en zal zeker niet aarzelen om de nieuwe aan te kopen.
Annie S.

Posterset 'Eucharistie'

Posterset met het verloop van de eucharistieviering. Met praktische en didactische tips voor de begeleider en kopieerbladen voor de leerlingen.
Ideaal als aanloop naar de Eerste Communie én ook bruikbaar voor het eerste en tweede leerjaar!
[lees meer]